dakAlliance rugsponsor Helmond Sport - Persbericht

Persbericht:

Eindhoven, 30 maart 2017 – Het Brabantse dakAlliance heeft tijdens de veiling van het jaarlijkse gala van Helmond Sport het paradepaardje binnengehaald. In de laatste periode en tijdens de Play-Off wedstrijden prijkt het logo van dakAlliance op de achterzijde van de shirts. ‘Een ereplaats’, aldus Bart van Goch, mede-eigenaar van dakAlliance.

Een imposante positie innemen

Op 18 maart 2017 vond het jaarlijkse gala van Helmond Sport plaats. Een culinaire avond vol entertainment, gezelligheid en informeel netwerken.

Tijdens de traditionele veiling werden diverse mooie stukken aangeboden zoals wedstrijdarrangementen, één dag hoofdtrainer zijn van Helmond Sport, één minuut gratis winkelen met een selectiespeler én rugsponsoring gedurende de vierde periode en de Play-Offs.

dakAlliance, gespecialiseerd in het renoveren van platte daken en asbestsanering, mag dit seizoen met deze eer strijken. Het logo van dakAlliance zal deze periode achterop de shirts een imposante positie innemen.

dakAlliance Helmond Sport

dakAlliance geeft Helmond Sport steuntje in de rug

Bart van Goch van dakAlliance licht toe: ‘We hebben het pronkstuk van de veiling binnengehaald; rugsponsor voor de laatste periode alsook de play-off wedstrijden die mogelijk recht geven op promotie naar de Eredivisie. Thuis tegen NAC Breda, FC Den Bosch en uit de derby tegen buurman FC Eindhoven om zo nog enkele spectaculaire wedstrijden te noemen. Kortom, wij zijn in onze nopjes. Dit zijn mooie affiches die bijdragen aan de naamsbekendheid van dakAlliance.’

‘Niet alleen tijdens de wedstrijden van de laatste periode, maar ook gedurende de Play-Off wedstrijden kunnen wij de spelers nu letterlijk en figuurlijk een steuntje in de rug geven. Voor een trouwe fan als dakAlliance een geweldige mogelijkheid. Samen met de onuitputtelijke inzet van het team zijn wij ervan overtuigd dat Helmond Sport de verrassing van de Play-Offs gaat worden’, aldus Koos van Dommelen, mede-eigenaar van dakAlliance.

Marcel van den Bunder, algemeen directeur Helmond Sport sluit af: ‘dakAlliance is een trouwe partner van Helmond Sport. Wij verheugen ons erop het logo vanaf 31 maart op het veld terug te zien. Onze spelers gaan dakAlliance met trots dragen.’

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + twaalf =