Duurzaamheid

Wij leveren graag een directe bijdrage aan het verduurzamen van onze wereld. Zo werken we samen met producten van Derbigum waarmee wij o.a. bijdrage aan een flinke CO2 reductie.

Duurzaamheid teller

0 m2
Derbigum NT toegepaste producten

Geeft als resultaat:

0 KG
CO2 Reductie
0 KM
Ecologisch voordeel

(Overeenkomstig met aantal
gereden kilometers met een dieselauto.)

Om het broeikaseffect te beperken dienen we minder Co² uit te stoten.
Als gebouweigenaar kunt u hier een actieve rol in spelen door o.a. Co² reducerende/absorberende dakbedekking toe te passen. Het directe gevolg van uw keuze kan vooraf worden vastgesteld en worden vastgelegd in een Co² reductiecertificaat.

Co² reducerende dakbedekking

Circulaire oplossingen

Circulair bouwen begint doorgaans op de tekentafel van de architect. Echter bij renovatie werkzaamheden hebben we zelf de mogelijkheden om keuzes te maken die direct effect hebben. Wij informeren u graag over materialen en toepassingen die het verschil kunnen maken, kleine aanpassingen met een grote impact.

dakAlliance heeft een ruime ervaring in het aanleggen van groendaken. Er zijn meerdere redenen te bedenken naast esthetische om te kiezen voor een groendak. Een belangrijke keuze voor een groendak is de vertraging van afvoer van regenwater.

Groendaken

Zonnepanelen

U overweegt om zonne-energie te gaan opwekken op uw dak door middel van zonnepanelen, eventueel in combinatie met een dak- renovatie. dakAlliance heeft alles in huis om dit voor u te organiseren.

Onze diensten

Renovatie

Het is onze passie en drive om, samen met u, de juiste toekomstbestendige oplossing te vinden, afgestemd op uw gebouw en de wensen van de gebruikers. 

Nieuwbouw

Een nieuw pand staat synoniem voor toekomst, ambitie, identiteit en vaak zelfs een droom die eindelijk vorm krijgt. Hiervoor heeft u meerdere kennispartners nodig, die de details bepalen. 

Onderhoud & Beheer

U wilt zich blijven richten op uw eigen business, maar bent zich bewust van de noodzaak van onderhoud aan uw dak. Een specialistische partner als dakAlliance geeft u een vertrouwd gevoel

Duurzaamheid

Om het broeikaseffect te beperken dienen we minder Co² uit te stoten. Als gebouweigenaar kunt u hier een actieve rol in spelen door o.a. Co² reducerende/absorberende dakbedekking toe te passen.