Nieuwbouw

Een nieuw pand staat synoniem voor toekomst, ambitie, identiteit en vaak zelfs een droom die eindelijk vorm krijgt. Hiervoor heeft u meerdere kennispartners nodig, die de details bepalen. Goed doordachte details, in combinatie met de juiste materialen, vormen hét verschil van jaren ongestoord gebruiksgemak en rendement.

dakAlliance is in staat samen met u de plannen vorm te geven, op basis van bestek of op basis van expertise en jarenlange ervaring. Steeds vaker werken wij samen met gerenommeerde partijen aan een gezamenlijke doelstelling, het realiseren van toekomstbestendig vastgoed.

Wij werken graag op basis van gelijkwaardigheid met u, om uw vastgoed droom te realiseren. Een kwalitatief goed uitgevoerd nieuwbouwproject met ons, verlaagt uw beheerskosten sterk in de toekomst.

Onze diensten

Renovatie

Het is onze passie en drive om, samen met u, de juiste toekomstbestendige oplossing te vinden, afgestemd op uw gebouw en de wensen van de gebruikers. 

Nieuwbouw

Een nieuw pand staat synoniem voor toekomst, ambitie, identiteit en vaak zelfs een droom die eindelijk vorm krijgt. Hiervoor heeft u meerdere kennispartners nodig, die de details bepalen. 

Onderhoud & Beheer

U wilt zich blijven richten op uw eigen business, maar bent zich bewust van de noodzaak van onderhoud aan uw dak. Een specialistische partner als dakAlliance geeft u een vertrouwd gevoel

Duurzaamheid

Om het broeikaseffect te beperken dienen we minder Co² uit te stoten. Als gebouweigenaar kunt u hier een actieve rol in spelen door o.a. Co² reducerende/absorberende dakbedekking toe te passen.