Over ons

Onze passie om morgen beter te zijn dan vandaag, is iets dat ons elke dag bezighoudt. We zijn gek op ons werk. Wij vinden ook dat bitumen lekker ruikt. Ja, we zijn gek van daken.

We streven ernaar om de meest ondersteunende en behulpzame partner te zijn voor onze opdrachtgevers. Dat betekent dat wij de taal van onze opdrachtgevers spreken en hun behoeftes kennen.

In de loop der jaren hebben we veel ervaring opgedaan en zijn we constant op zoek naar verbetering. Verbeteringen & innovatieve oplossingen voor zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers.

Koos en Bart

Als betrokken ouders én ondernemers is onze keuze voor duurzaamheid direct verklaarbaar. We zijn het aan onze kinderen en volgende generatie verplicht daar waar het kan om ‘Groen’ te ondernemen. Zo nemen we onze verantwoordelijkheid en maken we het tastbaar. Hoe klein het soms ook lijkt we dragen dagelijks bij aan o.a. Co2 reductie door het gebruik van innovatieve producten. Als Leerbedrijf willen we daarnaast kansen bieden aan de nieuwe generatie en zijn we maatschappelijk betrokken bij verschillende lokale projecten. Voor onze medewerkers willen we goede en veilige arbeidsomstandigheden en daarnaast ook scholing blijven aanbieden.