Onderhoud en beheer

U wilt zich blijven richten op uw eigen business, maar bent zich bewust van de noodzaak van onderhoud aan uw dak. Een specialistische partner als dakAlliance geeft u een vertrouwd gevoel. Een dak-inspectie en preventief onderhoud verlengen de levensduur van uw dak én vermindert de kans op vervolgschade.

Wij beheersen deze discipline en werken nauw met u samen. Samen met u stemmen wij uw doelstellingen af voor het betreffende gebouw, dit doen we alleen met ervaren en gekwalificeerde mensen.

Ons advies wordt helder en compleet uitgewerkt. En geeft u inzicht over mogelijk toekomstige kosten. Hierdoor is uw MJOP waterdicht en betrouwbaar.

Wij ervaren dat onze opdrachtgevers steeds meer behoefte hebben aan dakservice op maat. Onze opdrachtgevers verwachten een bepaalde kwaliteit, die we vooraf duidelijk met elkaar afstemmen, en leggen de jarenlange verantwoordelijkheid daarvan volledig bij dakAlliance.

Wij waarborgen de gewenste kwaliteit door deze te beheren en beheersen op een proactieve manier. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat onze klanten geen risico lopen en niet voor financiële verrassingen komen te staan.

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over onze pro-actieve, prestatiegerichte aanpak, Service Plus+ genaamd.

Service Plus+

Check & Schoon

Een dak heeft veel te verduren. Een kleine beschadiging, kan al leiden tot een vervelende lekkage.

Om problemen op de lange termijn te voorkomen, bieden wij een jaarlijkse inspectie aan. Waarbij we tevens uw dak schoonmaken. Dit geeft u de zekerheid dat uw dak in topconditie blijft, waardoor u onvoorziene, hoge kosten bespaart.

Jaarlijks ontvangt u van ons, digitaal, een rapport met daarin onze bevindingen. Zodat er tijdig actie ondernomen kan worden, mocht het nodig zijn.

Als er geen tijd te verliezen is omdat u een lekkage heeft geconstateerd of een ander acuut probleem op uw dak heeft waargenomen, neem dan direct contact met ons op via 040 – 3030750

Wij zorgen in elke situatie voor een adequate oplossing. Uiteraard houden wij u tijdens calamiteiten op de hoogte en voorzien u van alle noodzakelijke informatie om snel de juiste beslissing te kunnen nemen. Afhankelijk van de omstandigheden zorgen wij soms eerst voor een tijdelijke noodvoorziening, maar vaak direct al een permanente oplossing.

Zoals u mag verwachten van een professionele dienstverlener als dakAlliance zijn wij altijd bereikbaar!

Calamiteiten

Onze diensten

Renovatie

Het is onze passie en drive om, samen met u, de juiste toekomstbestendige oplossing te vinden, afgestemd op uw gebouw en de wensen van de gebruikers. 

Nieuwbouw

Een nieuw pand staat synoniem voor toekomst, ambitie, identiteit en vaak zelfs een droom die eindelijk vorm krijgt. Hiervoor heeft u meerdere kennispartners nodig, die de details bepalen. 

Onderhoud & Beheer

U wilt zich blijven richten op uw eigen business, maar bent zich bewust van de noodzaak van onderhoud aan uw dak. Een specialistische partner als dakAlliance geeft u een vertrouwd gevoel

Duurzaamheid

Om het broeikaseffect te beperken dienen we minder Co² uit te stoten. Als gebouweigenaar kunt u hier een actieve rol in spelen door o.a. Co² reducerende/absorberende dakbedekking toe te passen.