Renovatie

Het renoveren van uw dak is maatwerk. En dat doet u het liefst met een betrouwbare kennispartner. Het is onze passie en drive om, samen met u, de juiste toekomstbestendige oplossing te vinden, afgestemd op uw gebouw en de wensen van de gebruikers.

In de afgelopen vijfentwintig jaar hebben wij een diversiteit aan complexe renovatie opdrachten uitgevoerd.

Wij geven advies en bespreken de verschillende scenario’s met u om uw dak weer toekomstbestendig te maken. Overweegt u een transitie met uw gebouw of krijgt uw dak mogelijk een andere rol? Samen gaan we voor de best passende optie.

Wilt u samenwerken in bouwteam verband, geen probleem, wij geloven in ketensynergie en de menselijke maat, we hebben de skills en expertise in huis.

Onze diensten

Renovatie

Het is onze passie en drive om, samen met u, de juiste toekomstbestendige oplossing te vinden, afgestemd op uw gebouw en de wensen van de gebruikers. 

Nieuwbouw

Een nieuw pand staat synoniem voor toekomst, ambitie, identiteit en vaak zelfs een droom die eindelijk vorm krijgt. Hiervoor heeft u meerdere kennispartners nodig, die de details bepalen. 

Onderhoud & Beheer

U wilt zich blijven richten op uw eigen business, maar bent zich bewust van de noodzaak van onderhoud aan uw dak. Een specialistische partner als dakAlliance geeft u een vertrouwd gevoel

Duurzaamheid

Om het broeikaseffect te beperken dienen we minder Co² uit te stoten. Als gebouweigenaar kunt u hier een actieve rol in spelen door o.a. Co² reducerende/absorberende dakbedekking toe te passen.