Locatie

Dordrecht

Discipline

Renovatie

Werkomschrijving

Bij B&S is na een grondige voorbereiding een complete duurzame dakrenovatie uitgevoerd, waarbij de nadruk op CO2-reductie is komen te liggen.

Opdrachtgever

B&S

Alle daken zijn gereedgemaakt voor gebruik en plaatsing pv- panelen, dit door brandklasse A materialen aan te brengen op de bestaande dakbedekkingsconstructie. Vervolgens zijn er materialen van Derbigum toegepast, in dit geval is gekozen voor Derbigum NT met CO2-reductie certificaat. Tevens heeft dakAlliance permanente dak-veiligheid aangebracht met systemen van MARQ en is ook de bliksembeveiliging geheel vernieuwd. 

De opdrachtgever aan het woord

Kachiri Brugts • Facility Director

dakAlliance is voor B&S een vaste partner op onze verschillende locaties voor alles wat met de daken te maken heeft. Op het gebied van veiligheid, onderhoud etc. De samenwerking verloopt zeer prettig. Niet alleen tijdens de projecten loopt de communicatie op een prettige manier, maar ook in de voorbereidingsfase is dakAlliance een partner die met ons meedenkt en ons verschillende keuzes voorlegt. Op deze manier kunnen wij een gedegen keuze maken die past bij de ontwikkelingen van dat moment.

Vind je dit een leuk project? Deel het dan!

LinkedIn
Twitter
Facebook
WhatsApp
Email