Locatie

Strijp-S Eindhoven

Discipline

Nieuwbouw

Werkomschrijving

Duurzaam dakbedekkingssysteem incl. permanente veiligheidsvoorzieningen. APP programma dakbedekking, dubbele inlage aan de bovenzijde van de baan voor een sterke dakbedekking met hoogst mogelijke dimensionale stabiliteit.

Opdrachtgever

Stam + De Koning

NEXT is een stoere hoogbouw toren die bestaat uit drieëntwintig verdiepingen met luxe appartementen. 99 appartementen worden verhuurd, 56 appartementen en drie koop penthouses. Bij dit werk heeft dakAlliance volgens de meest recente richtlijnen een duurzaam dakbedekkingssysteem aangebracht en daarnaast ook de permanente veiligheidsvoorzieningen. Voor de dakbedekking is gekozen binnen het programma APP bitumen voor een toonaangevend product van het type 446. De kenmerkende dubbele inlage aan de bovenzijde van de baan zorgt voor een zeer sterke dakbedekking met de hoogst mogelijke dimensionele stabiliteit.

De opdrachtgever aan het woord

Louis Hofmans • projectleider:

Mijn ervaringen met dakAliance zijn positief te noemen. Het bouwproces loopt niet altijd zoals je vooraf bedacht hebt. Als er dan geschakeld moet worden dan kom ik meestal in beeld. Op dat moment meedenken en het gewoon regelen is dan van belang! En dat doen ze!

Vind je dit een leuk project? Deel het dan!

LinkedIn
Twitter
Facebook
WhatsApp
Email