Derbigum gaat samenwerking aan met dakAlliance

Zoals de naam dakAlliance al doet vermoeden, werken we graag samen. Bij voorkeur met de hele keten van opdrachtgevers tot leveranciers, op productniveau.

Derbigum is al ruim 35 jaar een begrip in de dakenwereld. Jaarlijks produceren ze wereldwijd 15 miljoen m² daken in alle klimaten. dakAlliance is dan ook erg trots te zijn opgenomen in hun netwerk van erkende dak aannemers.

Derbigum:

geeft altijd verzekerde garantie;
produceert duurzaam;
biedt bestekservice.
Daarnaast is men gespecialiseerd in CO2 reducerende/absorberende dakbedekking.

Door onze samenwerking met het innoverende bedrijf Derbigum kunnen we al deze voordelen ook aan onze opdrachtgevers bieden. Daarmee kunnen we projecten inrichten naar de wensen van onze opdrachtgevers, ontwerpen voor de toekomst en uitvoeren volgens de laatste trends.

dakAlliance verbetert continue

Onze passie om morgen beter te zijn dan vandaag is iets dat ons elke dag bezighoudt, we zijn gek op ons werk. Wij vinden ook dat bitumen lekker ruikt. Ja, we zijn gek van daken.

We streven ernaar om de meest ondersteunende en behulpzame partner te zijn voor onze opdrachtgevers. Dat betekent dat wij de taal van onze opdrachtgevers spreken en hun behoeftes kennen.

In de loop der jaren hebben we veel ervaring opgedaan en zijn we constant op zoek naar verbetering. Verbeteringen en innovatieve oplossingen voor zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers. Omdat dat voor ons inherent is aan het bouwen aan de toekomst van ons bedrijf.

De samenwerking met Derbigum is daar een mooi voorbeeld van.

dakAlliance onderscheidt zich door dakservice op maat

Wij gaan steeds verder met onze visie als service georiënteerd bedrijf. En onze opdrachtgevers profiteren daarvan.

Wij ervaren dat onze opdrachtgevers steeds meer behoefte hebben aan dakservice op maat. Onze opdrachtgevers verwachten een bepaalde kwaliteit, die we vooraf duidelijk met elkaar afstemmen, en leggen de jarenlange verantwoordelijkheid daarvan volledig bij dakAlliance.

Wij waarborgen de gewenste kwaliteit door deze te beheren en beheersen op een proactieve manier. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat onze klanten geen risico lopen en niet voor financiële verrassingen komen te staan.

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over onze pro-actieve, prestatiegerichte aanpak, Service Plus genaamd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + een =